2017. augusztus 15., kedd

Elszántság

Mekkora elszántság kell ahhoz, hogy valaki több, mint 10 órát utazzon egy távolsági buszon kb 650 km-t, hogy egy egynapos tanfolyamon részt vehessen?

Engem megdöbbentett az a hölgy, aki képes volt egy este buszra ülni Székelykeresztúron, egész éjjel utazni, átjönni a román-magyar határon, hogy reggelre beérjen a CsodavirágMűhelybe és egész nap agyagvirágot készítsen, majd este, éjjel ugyanezt az utat visszafelé is megtegye. Le a kalappal az ilyen elszántság előtt.

Nagyra értékelem ezt az erős késztetést a tudnivalók elsajátítására, és ezzel a tudásomat illető elismerést is, melyet ezúton is hálásan köszönök!



Ez megint egy remek példa arra, hogy  a távolság sem lehet akadály, ha valaki valamit nagyon szeretne megtanulni.

Tudom, hogy sokan vannak, akik jönnének a tanfolyamaimra, de a távolság tartja őket vissza.
Viszont egyre többen vannak azok is, akik elindulnak hajnalban, akár 200 km-t is utaznak autóval, távolsági busszal, vagy akár vonattal is, hogy a műhelyemben agyagvirág készítést tanulhassanak.
Itt gyűjtöm a távolról érkezők lakhelyének neveit. A lista folyamatosan bővül.

Nagyon hálás vagyok mindegyik tanulómnak, és itt is köszönöm a felém irányuló bizalmat, amit igyekszem meghálálni az évek alatt összegyűjtött tudásom, tapasztalatom átadásával.

Frissítés
Köszönöm Ildikó, hogy az előző találkozásunk óta újból megtetted a 650 km-es utat, és eljöttél a CsodavirágMűhelybe 2018. január elején is egy újabb agyagvirágot készíteni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha van véleményed, kérdésed, kérlek írd ide!